Boerengeluk Licht Zoet

Home / Boerengeluk Licht Zoet

9,95 EUR Incl. btw

Boerengeluk licht zoet in een stoere literfles. De wijn is gemaakt op onze boerderij van sauvignon druiven. Dit druivenras geeft mooie dikke druiven vol sap, geurend naar peer en pas gemaaid gras. Wel gekoeld serveren.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend
Share: love: or compare:

Product Details

Boerengeluk licht zoet

Lichtzoete witte wijn in een stoere literfles. De wijn is gemaakt op onze boerderij van sauvignon druiven. Dit druivenras geeft mooie dikke druiven vol sap, geurend naar peer en pas gemaaid gras. Een fijn stukje vakwerk waarbij de boer z’n beste beentje voor heeft gezet. Geniet ervan in de zon, met je vrienden. Wel gekoeld serveren

Boerengeluk is het resultaat van een seizoen hard werken in de wijngaard. Om een fles wijn te kunnen produceren, snoeien we in december onze druivenstokken. Vervolgens worden de draaglatten gebogen en vastgezet. Daarna worden de uitlopende druivenstokken vertroeteld vanaf mei tot en met september. Dan volgt er een oogst en maken we in onze wijnkelder onze wijnen. Als deze wijnen eenmaal in de fles gaan is dat voor ons de kroon op het harde werken.We maken Boerengeluk op een boerderij in Zuidwest Frankrijk. Onze boerderij is gelegen in een klein slaperig dorpje in de Dordogne op de grens met Gironde en telde ooit meer dan 300 hectare. Er woonden toen 4 families die allemaal hun aandeel leverden om geheel zelfvoorzienend te kunnen leven. Er waren dus behalve wijngaarden  ook koeien, varkens, graan- en maisvelden en flinke stukken bos om in te kunnen jagen op zwijnen, reeën en fazanten. Het glooiende landschap met afwisselend bos, wijngaarden en weilanden is behalve interessant vanwege de vruchtbare grond, ook geliefd bij toeristen. Dit vooral vanwege de totale afwezigheid van toeristische trekpleisters. Je kan in ons gebied nog dorpjes bezoeken waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het is daar waar Boerengeluk is ontstaan. Ons familiebedrijf telt drie generaties boeren die alle drie nog op hun eigen manier een aandeel leveren aan onze wondermooie producten.

Boerengeluk is dus het resultaat van hard werken, maar behalve hard werken zijn we ook afhankelijk van de weersomstandigheden en de natuur. Boerengeluk zit ‘m ook in kleine dingen. Genieten van de eenvoud van het leven op het Franse platteland. Een veld vol madeliefjes, een mand vers geplukte pruimen van eigen bomen, de zon die opkomt,  een pot zelfgemaakte jam, vers stokbrood of gewoon de kat die in de zon ligt te spinnen. Al deze dingen zijn ook Boerengeluk. Precies daarom hebben we gekozen voor een eenvoudige, gulle literfles zonder capsule, eenvoudig etiket en vooral geen opsmuk. Zo is de prijs die u betaald voor een fles Boerengeluk vooral voor de inhoud van de fles. Een fles puur geluk. U koopt ‘m rechtstreeks van de boer en er zit lekker een glaasje meer in de fles.

 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

PERSOONLIJKE BEZORGING OP UW HUISADRES

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €150,00

Uitstekende prijs-kwaliteits-diversiteitsverhouding

Hogere kortingen bij grotere of gespreide afnames

Bekijk onze facebookpagina

Let op de speciale FB aanbiedingen

WIJNPROEVERIJEN 2021

Voor een foto impressie van onze wijnproeverijen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »