Over ons

Home / Over ons

 

VIVAPortugal als onderdeel van Jeannot Nierman Wijnimport, staat zoals de naam wel doet vermoeden, geheel in het teken van Portugal. Met behulp van mooie Portugese wijn, olijfolie, mineraalwater, olijven, port, likeur, sardines, tapas, glas- en aardewerk voor aantrekkelijke prijzen kan jij deze Zuid-Europese sfeer ook thuis ervaren.

Wij vinden dat een goede prijs kwaliteitsverhouding een grote en belangrijke rol speelt bij het optimale ervaring. Daarom vind je bij ons ook geen grote kortingsacties, zoals je die in de supermarkten of elders op internet tegenkomt. Onze wijnen bijvoorbeeld - zijn uniek op de Nederlandse markt en van hoge kwaliteit.  Ons assortiment moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht ieders budget.

Het voelen, zien en proeven van een fles wijn kan als essentieel worden gezien voor het vinden en kopen van een wijn die bij jou past. Wij willen voorkomen dat je wordt overrompeld door een lange gang aan keuzes, waarbij je nauwelijks of geen advies of antwoord op je vragen krijgt.

VIVAPortugal bestaat uit een groep professionals, met uitgebreide kennis over haar assortiment en grote liefde voor Portugal. Wanneer je vragen hebt, advies wilt hebben of onze producten door middel van een proeverij eerst wilt leren kennen, staan wij zowel persoonlijk, telefonisch en via mail voor je klaar.

VIVAPortugal wil eerlijk zijn over haar producten, de prijzen, de voorwaarden en de verwachtingen. Dat verwachten wij ook van onze klanten. Vertel ons waar je naar op zoek bent. Vertel ons wat je bijvoorbeeld van de wijnen vindt en laat ons ook vooral weten hoe jij jouw aankoop hebt beleefd. Stuur foto’s, video's, WhatsApp, mail of bel ons. 

Wij zijn er voor jou. Dus wij zoeken niet naar speciale wijnen, met een gemakkelijk promotie praatje, maar kopen Portugese producten en beoordelen deze door onze kennis en ervaring erop los te laten. Zo brengen wij kwaliteit binnen handbereik van iedereen op een normale, no-nonsense manier.


Jeannot Nierman Wijnimport - Team VIVAPortugal

 

Jeannot Nierman - Founder


 

 

PERSOONLIJKE BEZORGING OP UW HUISADRES

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

ERVAAR THUIS WAT PORTUGAL ZO BIJZONDER MAAKT

& kies bij uw wijn het perfecte recept, uit ons receptenboek

Bekijk onze facebookpagina

Elke week like-deel & win acties!

Bezoek ons ook op evenementen, braderieën en beurzen!

Kijk in onze agenda wanneer we bij U in de buurt zijn

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »