Over ons

Home / Over ons

 

VIVAPortugal | Vive la France wijnen | Viva Italia wijnen zijn allen consumentenlabels van Jeannot Nierman Wijnimport, geheel in het teken van Noordelijk Portugal, de Bordeaux, Elzas en Champagne gebieden in Frankrijk en de omgeving van Veneto en Abruzzo in Italië. Met behulp van mooie wijn, olijfolie, mineraalwater, olijven, port, likeur, sardines, tapas, glas- en aardewerk voor aantrekkelijke prijzen kan jij deze Zuid-Europese sfeer ook thuis ervaren.

Wij vinden dat een goede prijs kwaliteitsverhouding een grote en belangrijke rol speelt bij het optimale ervaring. Daarom vind je bij ons ook geen grote kortingsacties, zoals je die in de supermarkten of elders op internet tegenkomt. Onze wijnen bijvoorbeeld - zijn uniek op de Nederlandse markt en van hoge kwaliteit.  Ons assortiment moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht ieders budget.

Het voelen, zien en proeven van een fles wijn kan als essentieel worden gezien voor het vinden en kopen van een wijn die bij jou past. Wij willen voorkomen dat je wordt overrompeld door een lange gang aan keuzes, waarbij je nauwelijks of geen advies of antwoord op je vragen krijgt.

Wij bestaan uit een groep professionals, met uitgebreide kennis over haar assortiment en grote liefde voor Portugal, Frankrijk en Italië. Wanneer je vragen hebt, advies wilt hebben of onze producten door middel van een proeverij eerst wilt leren kennen, staan wij zowel persoonlijk, telefonisch en via mail voor je klaar.

Bij Jeannot Nierman Wijnimport zijn we eerlijk over onze producten, de prijzen, de voorwaarden en de verwachtingen. Dat verwachten wij ook van onze klanten. Vertel ons waar je naar op zoek bent. Vertel ons wat je bijvoorbeeld van de wijnen vindt en laat ons ook vooral weten hoe jij jouw aankoop hebt beleefd. Stuur foto’s, video's, WhatsApp, mail of bel ons. 

Wij zijn er voor jou. Dus wij zoeken niet naar speciale wijnen, met een gemakkelijk promotie praatje, maar kopen producten en beoordelen deze door onze kennis en ervaring erop los te laten. Zo brengen wij kwaliteit binnen handbereik van iedereen op een normale, no-nonsense manier.


Jeannot Nierman

VIVAPortugal | Vive la France wijnen | Viva Italia wijnen


 

 

PERSOONLIJKE BEZORGING OP UW HUISADRES

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €150,00

Uitstekende prijs-kwaliteits-diversiteitsverhouding

Hogere kortingen bij grotere of gespreide afnames

Bekijk onze facebookpagina

Let op de speciale FB aanbiedingen

WIJNPROEVERIJEN 2021

Voor een foto impressie van onze wijnproeverijen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »