Disclaimer

Home / Disclaimer

Disclaimer voor vivaportugal.nl
Op deze pagina vind je de disclaimer van vivaportugal.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door VIVAPortugal. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aanbieden.

 

Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VIVAPortugal is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij VIVAPortugal.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met VIVAPortugal te mogen claimen of te veronderstellen.

VIVAPortugal streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. VIVAPortugal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 
Wijzigingen
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind je de meest recente versie van de disclaimer van vivaportugal.nl op deze pagina.

 

PERSOONLIJKE BEZORGING OP UW HUISADRES

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

ERVAAR THUIS WAT PORTUGAL ZO BIJZONDER MAAKT

& kies bij uw wijn het perfecte recept, uit ons receptenboek

Bekijk onze facebookpagina

Elke week like-deel & win acties!

Bezoek ons ook op evenementen, braderieën en beurzen!

Kijk in onze agenda wanneer we bij U in de buurt zijn

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »