Betaalmethoden

Home / Betaalmethoden
 

Wat is iDeal?

Met iDEAL kun je betrouwbaar, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan jouw eigen internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

 

Kan ik met een creditcard betalen?

Naast iDEAL behoort de creditcard tot de standaard betaalmethoden bij VIVAPortugal. In het betaalscherm kun je kiezen voor MasterCard en Visa.

 

Kan ik contant betalen?

Contant betalen wordt alleen gehanteerd bij proeverijen en evenementen. Indien je aanwezig bent bij een proeverij, kun je achteraf met contant geld betalen voor de wijnen die je wilt kopen.

 

Kan ik ook met PIN betalen?

PIN betalingen worden alleen geaccepteerd bij proeverijen en evenementen. Indien je aanwezig bent bij een proeverij, kun je per pin betalen voor de wijnen die je wilt kopen.

 

Kan ik via een bankoverschrijving betalen?
Bankoverschrijvingen worden over het algemeen geaccepteerd, echter is dat een langdurig proces. Voornamelijk wordt deze manier van betalen gehanteerd en gebruikt door onze bedrijfsmatige klanten, die voorzien zijn van een btw-nummer. Wij van VIVAPortugal raden je daarom aan, om deze betalingsmethoden als particulier, niet te gebruiken.

 

Kan ik ook een offerte ontvangen?

Je kunt ook eerst een offerte opvragen van jouw toekomstige bestelling. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin: 
- de producten die je wilt bestellen
- bedrijfsnaam of voor- en achternaam
- telefoonnummer
- KvK nummer
- geboortedatum
- factuuradres
- eventuele afleveradres

 

 

PERSOONLIJKE BEZORGING OP UW HUISADRES

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €150,00

Uitstekende prijs-kwaliteits-diversiteitsverhouding

Hogere kortingen bij grotere of gespreide afnames

Bekijk onze facebookpagina

Let op de speciale FB aanbiedingen

WIJNPROEVERIJEN 2021

Voor een foto impressie van onze wijnproeverijen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »