Verzenden & retourneren

Home / Verzenden & retourneren


Wanneer je bestelt bij VIVAPortugal, behoort het sjouwen van zware dozen wijn gelukkig tot het verleden, want dat gaan wij voor je doen. In de meeste gevallen komen wij dan persoonlijk jouw bestelling bezorgen en komt er geen postbode aan te pas. Om het persoonlijk contact te waarborgen, zal daarom contact met je worden gezocht worden om het beste moment voor de bezorging te noteren. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om de wijnen op een andere locatie dan jouw huisadres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op jouw werk of bij familie of vrienden. VIVAPortugal verzorgt ook een zogenaamde VERJAARDAGSSERVICE. Voor meer informatie bel +31650234700.

 

VIVAPortugal hanteert 3 verzendmethoden

1. Proeverij of evenement
Wanneer je aanwezig bent bij een proeverij of evenement georganiseerd door VIVAPortugal, kun je na afloop direct een aankoop doen en mee naar huis nemen. Logischerwijs worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht.

2. VIVAPortugal service 
Bij deze service komen wij persoonlijk uw wijnen bezorgen en brengen hiervoor € 7,00 in rekening. Als jouw bestelling hoger is dan €150,-, is de bezorging geheel kosteloos.

*Let op; hierbij vindt de bezorging alleen plaats in Nederland op maandag t/m vrijdag voor 18.00 m.u.v. feestdagen*

3. VIVAPortugal EXPRESS Service
Als je de wijnen dezelfde dag nog in huis wilt hebben (inclusief weekenden), bezorgen wij bij uw thuis of op een locatie naar keuze. Voor deze EXPRESS service vragen wij € 45,00.

*let op: onze EXPRESS Service geldt alleen bij een afleveradres binnen Nederland*

Als je niet tevreden bent over jouw bestelling neem dan binnen 24uur contact met ons op. Dan gaan we actie ondernemen om ervoor te zorgen dat je WEL tevreden zult zijn.  

 

 

 

PERSOONLIJKE BEZORGING OP UW HUISADRES

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €150,00

Uitstekende prijs-kwaliteits-diversiteitsverhouding

Hogere kortingen bij grotere of gespreide afnames

Bekijk onze facebookpagina

Let op de speciale FB aanbiedingen

WIJNPROEVERIJEN 2021

Voor een foto impressie van onze wijnproeverijen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »